נוף חיינו הוא ללא ספק נוף שלא היה מקובל משך כל הדורות, בני אדם עם שומן עודף מתרבים עם השנים וכיום במגמת עלייה מעוררת בהלה, 8 מכל 10 בני אדם סובלים מהשמנה פנימית או חיצונית ובדרך כלל שניהם וזו מובילה בעצם לתחלואות הרעות שכולנו מכירים ולא מייחלים לקרבנו.
תא שומני יכול לאגור לתוכו ובתוכו חומצות שומן חופשיות רק באמצעות גליצרול, כל 3 חומצות שומן חופשיות כאשר הן קטנות דיה בכדי לעבור את ממברנת התא חוברות לגליצרול ויחד הן יחידה גדולה יותר שאינה יכולה לחזור לזרם הדם.
כל עוד הבן אדם יזין עצמו בעיקר מפחמימות התא השומני ימשיך לתפוח.
כעת יש להבין באופן חד משמעי שמאזן קלורי לא ישפיע על המשקל שלנו לטוב או לרע אלא תוחלת המזון שלנו ולמה?
בן אדם רזה שרגיש לאינסולין לא צריך כמות גדולה בכדי לפרק את המזון שלו וכך רוב הזמן בזרם הדם כמויות קטנות ממנו, בן אדם עם שומן עודף בד”כ יפתח עמידות לאינסולין וכך במשך שעות ארוכות ביממה כמות האינסולין בדם גבוהה, במצב זה רוב המקור האנרגטי יצטבר בתאים השומניים כטריגליצרידים! כעת כשרוב המקור האנרגטי תורגם וניצבר כשומן האיברים הרזים שלד ושריר נשארו “רעבים” ומכאן אנו חייבים ללמוד ולהסיק שאנו אוכלים הרבה כי אנו משמינים ולא להפך!
לתיאום שיחת ייעוץ ללא עלות
כעת מדוע לדעתכם כל מקור האנרגיה מגיע לתאים השומניים ומשאיר אותנו רעבים מאוד?! רוב המזון מומלץ לגביו שיורכב בעיקר מפחמימות(המלצות הון שלטון של מדינות מערביות בעלות אינטרסים)וכשכך האינסולין שלנו גבוה רוב שעות היממה, זיכרו! אינסולין גבוה יעודד השמנה(אגירת שומן בתאים)וחד משמעית לא פירוקו! תהליך חד כיווני וחד משמעי! חירטו בכל מקום אפשרי, שננו וזיכרו: כל עוד אתם אוכלים פחמימות, תשכחו מהרזיה שתגיע משריפת שומנים בריאה! אומר זאת שוב כל עוד אתם אוכלים פחמימות, תשכחו מהרזיה שתגיע משרפת שומנים בריאה!
גופנו היברידי(משולב)בשימוש מקורות אנרגיה, פחמימות(גלוקוז)וחומצות שומן(קיטונים), הגלוקוז תומן בחובו שימוש בהורמון אינסולין לשם יצירת אנרגיה ואחסונה, חומצות שומן המגיעות משומן אינן מעלות אינסולין ולכן גם אינן מעודדות השמנה אלא ממש להפך, פירוקו.
התאוריה מעלה בסיסית, מובנת והגיונית מעל לכל ספק אפשרי נטולת כל אינטרסים כלכליים מערביים, קראו את הכתוב כאן כמה פעמים בכדי להבין מדוע אומות שלמות על אנשיהן משמינות במגמתיות ומדוע כל כך הרבה מחלות סביבנו, מה לעשות כנראה שהמצב מאוד נח לארגונים גדולים ועשירים המתעקשים על פירמידת מזון שקרית מיסודה.
בהצלחה.